Dana White könyörög Chris Weidmannek: kérlek, vonulj vissza

2021 áprilisában elszenvedett szörnyű lábtörése után tért vissza Chris Weidman, de ismét megsérült. A UFC elnöke, Dana White szinte már könyörög neki.


Dana White ritkán szokott felszólalni ilyen határozottan egy harcos visszavonulása miatt, mint Chris Weidman a UFC 292-es veresége után.

Weidman szombaton a TD Gardenben rendezett középsúlyú mérkőzésükön egyhangú pontozással kikapott Brad Tavares ellen. z volt az első meccse a 2021 áprilisában elszenvedett szörnyű lábtörése után, és bár dicséretes teljesítmény volt, hogy ilyen nehéz felépülés után visszatért, a UFC elnöke szerint a teljesítmény a végét jelentette - különösen, mivel a jelek szerint ismét megsérült.

„Szeretem Chris Weidmant. Szeretem a családját. Szerintem vissza kellene vonulnia. Beszéltünk Dr. (Davidsonnal). Szerinte elszakadt az ACL-je és az MCL-je. A srác épp most tér vissza egy borzalmas sérülésből, és figyelj, ember, az idő nem a barátunk. Ő egy igazi profi sportoló” – mondta Dana White.

A térd sérülésétől függően még egy év kihagyásról beszélhetünk. Szóval én azt mondanám. "Chris, szeretlek. Kérlek, vonulj vissza."

„Weidman elérte a sportág csúcsát, és ezt látványos módon tette, kiütötte minden idők legnagyobbját (Anderson Silva személyében). És most mi lesz? Miért? Visszajönni és még egyszer érezni. Ma visszajött, erre megsérült, és újra át kell esnie egy őrült műtéten, hogy felépüljön belőle. Miért folytatnád? Már mindent elértél, amit csak remélhettél a UFC-ben."

Borítókép: Getty Images

Videók