Dana White: Ez a fickó teljesen átment Britney Spearsbe és elvesztette az eszét

Dana White az USADA vezérigazgatóját, Travis Tygartot szidta.


Dana White nem elégedett azzal, ahogyan az Amerikai Doppingellenes Ügynökség (USADA) kezelte a szakítást a UFC-vel, pontosabban annak vezérigazgatója, Travis Tygart.

A UFC vezérigazgatója a USADA nyilatkozatával kapcsolatban tett megjegyzéseiért Tygartot tette felelőssé, aki bejelentette, hogy Conor McGregor újra belépett a tesztelésbe, és 2024-től kezdve nem ők fogják tovább működtetni a UFC doppingellenes programját. Ezekben a megjegyzésekben Tygart arra utalt, hogy a UFC célja az volt, hogy McGregor elkerülje a kötelező hat hónapos tesztelési időszakot, következésképpen a UFC-USADA partnerség "tarthatatlanná" vált.

White nem örül a vádaknak.

„Készüljetek fel, valószínűleg az Instagramon fogjátok látni ezt a fickót késsel táncolni a következő két hétben vagy ilyesmi. Megőrült. Elvesztette az eszét, és ez van, ami van. Mindegy” – mondta White.

Hunter Campbell, a UFC ügyvezető alelnöke és üzleti igazgatója, valamint Jeff Novitsky, a sportolók egészségéért és teljesítményéért felelős vezető alelnök csütörtökön jelentette be, hogy a Las Vegas-i székhelyű MMA promóció a Drug Free Sport Internationallel fog együttműködni a sportolók doppingellenes programjának működtetésében 2024-től.

White úgy véli, hogy az USADA saját hírnevének ártott a partnerség végének kezelésével, és kíváncsi, hogy ki akar majd velük együtt dolgozni a doppingellenes küzdelemben a jövőben.

„Tegnap egy szóban foglaltam össze – szemétláda. Ez van. Azt tették, amit tettek. Gondoljatok bele, egy olyan üzletben vannak, ahol más sportligákat akarnak bevonni. Nyolc évig voltak velünk. Segítettünk nekik, hogy felkerüljenek a térképre, segítettek nekünk egy hihetetlen programot felépíteni. Így akarják befejezni a kapcsolatukat velünk? Ki akarna még üzletet kötni ezekkel a srácokkal ezek után? Én nem. Szóval nekem nem számít. Továbblépünk, és sok szerencsét nekik.”

Borítókép: Getty Images

Videók