Dana White Conor McGregorról: „Ha készen áll a harcra, akkor be fogjuk jelenteni”

Szilveszterkor az ír ketrecharcos bejelentette a visszatérését, azonban abból úgy tűnik, semmi nem lesz.


A UFC vezérigazgatója, Dana White azt állította, hogy a korábbi két súlycsoportos világbajnok, Conor McGregor nem fog visszatérni az Octagonba június 29-én. Annak ellenére, hogy a dublini bejelentette, hogy a kérdéses időpontban három év után először fog harcolni.

McGregor azóta nem küzdött, hogy 2021 júliusában a UFC 264 főmérkőzésén, a trilógia riválisa, Dustin Poirier ellen az első menetben megsemmisítő orvosi leállítással TKO vereséget szenvedett - eltört a bal síp- és szárkapocscsontja. Michael Chandlerrel tavaly, mindketten vezető edzőként voltak jelen a The Ultimate Fighter 31-ben. Azt állítva, hogy júniusban egy nemzetközi Fight Week esemény - valószínűleg a UFC 302 - főszereplője lesz, McGregor elárulta, hogy Chandlerrel fog megküzdeni középsúlyban.

A szilveszteri bejelentése óta eltelt időben azonban sem a promóció, sem maga White nem erősítette még meg hivatalosan az ír ketrecharcos visszatérését. A UFC 297 után White röviden kitért a 35 éves harcos jövőjére, azt állítva, hogy júniusban nem fog harcolni, és fenntartotta, hogy amikor McGregor "készen áll" arra, hogy újra versenyezzen, a promóció be fogja jelenteni.

„Nem" - válaszolta Dana White, amikor a UFC 297 után az összegyűlt médiának nyilatkozva arról kérdezték, hogy Conor McGregor harcol-e júniusban. "Amikor Conor (McGregor) készen áll a harcra, tudjátok, hogy be fogjuk jelenteni. Ez a dolgunk."

Borítókép: Getty Images

Videók