Dana White a Strickland-Adesanya visszavágóról: Rengeteg lehetőség van

White ragaszkodott ahhoz, hogy több lehetőség is van az asztalon, nem csak egy azonnali visszavágó.


Annak ellenére, hogy a hétvégi UFC 293 után pár perccel azonnal jelezte, hogy érdekli, hogy az újdonsült középsúlyú bajnok, Sean Strickland megvédje a címét egy visszavágón a korábbi bajnok, Israel Adesanya ellen, Dana White most azt állította, hogy nem csak ez az egy lehetősége van Stricklandnek.

A múlt hétvégén a UFC 293-on Strickland hatalmas meglepetésre öt menetben elintézte Adesanyát és megszerezte a középsúlyú bajnoki övet. A hatalmas sikere után Stricklandet egy azonnali címmeccs visszavágóval kötötték össze Adesanya ellen.

White azonban ragaszkodott ahhoz, hogy több lehetőség is van az asztalon, nem csak egy azonnali visszavágó.

„Láttam azt a hülye sok sz*rt, amit írtak, tudod, ezek a hülye kib*szott weboldalak. Tudjátok, hogy egyszer sem mondtam, hogy igen, megcsináljuk a visszavágót. Majd meglátjuk, mi történik. Nyilvánvalóan rengeteg lehetőség van. De igen, továbbra sem vagyok ellene egy Israel elleni visszavágónak.”

És míg White most úgy tűnik, hogy nem kötelezi el magát az azonnali visszavágó mellett, Adesanya vezetőedzője, Eugene Bareman azt állította, hogy már idén decemberben készen állnak egy Strickland elleni visszavágóra.

Borítókép: Getty Images

Videók