Charles Oliveira: Nem követem el még egyszer ezt a hibát

Oliveira történelmet szeretne írni Makhachev ellen.


A korábbi vitathatatlan könnyűsúlyú bajnok, Charles Oliveira azt állítja, hogy ő és a tábora "történelmet akar írni" az októberi UFC 294-en megrendezésre kerülő címmérkőzés visszavágóján az aktuális bajnok, Islam Makhachev ellen. A brazil ígéri, ezúttal nem fog "hibázni" a domináns orosz bajnok ellen.

Az októberben az Egyesült Arab Emírségekben, Abu Dhabiban megrendezésre kerülő UFC 294 mérkőzésen Oliveira egy éven belül másodszor is megmérkőzik Makhachevvel, és megpróbálja visszaszerezni a vitathatatlan könnyűsúlyú koronát. Az azóta eltelt időben Oliveira sikeresen talpra állt, és a júniusban megrendezett UFC 289-en egy lenyűgöző első menetes győzelmet aratott az iráni Beneil Dariush felett.

És a Makhachev elleni második alkalommal lefoglalt címmeccsre Oliveira azt állította, hogy elkerülné a "hibát" az Amerikai Kickbox Akadémia alapembere ellen.

„Legutóbb Islam ellen hibáztam, de nem fogom ezt elkövetni még egyszer. Csak egyszer hibázhatunk az életben. Ha egyszer hibázol, másodszor nem teheted meg. Nem fogom újra megtenni. Isten csak olyan terhet ad, amilyen nehéz terhet tudsz cipelni, és biztos vagyok benne, hogy Isten azért visz Abu-Dhabiba, mert valami mást tartogat számomra. Ugyanabban a hónapban, ugyanazon a napon, ismét ott töltöm a születésnapomat. Keményebben fogok dolgozni, mint valaha, hogy ez megtörténjen. Történelmet írunk, bajnok leszek, ha az Úr Jézus úgy akarja. És aztán, miért ne - november 4-én nagyot alakítunk Brazíliában” - mondta Charles Oliveira az MMA Fightingnak.

Borítókép: Getty Images

Videók