A UFC vezérigazgatója: „A rajongók nehezen tudják majd kezelni, fel sem fogják tudni fogni”

Dana White egy őrült bejelentést ígér a UFC 300-ra.


A promóció vezérigazgatója, Dana White megígérte, hogy egy "őrült" főmérkőzést fog hozni az áprilisi UFC 300-ra, mivel a hatalmas hírű kártyának még mindig nincs hivatalos főmérkőzése.

Az áprilisban, Las Vegasban megrendezésre kerülő UFC 300 máris egy rakás masszív, rajongókat vonzó mérkőzéssel bővítette a kártyáját, több címegyesítő mérkőzés, számos korábbi bajnoki csaták, valamint egy BMF címmeccs és egy történelmi, kizárólag kínai címmérkőzés.

És még nem jelentették be hivatalosan a három hónap múlva esedékes kártya főmérkőzését, a UFC vezetője, White azt állította, hogy a promóciónak egy rakás mérkőzés van a fejében, amely az esemény főmeccsét kapná, köztük egy olyan párharc, amelyet a rajongók nehezen tudnának "kezelni", és nem is tudnák felfogni.

„Mikor lesz főmérkőzés? Nem fogjátok tudni feldolgozni a főmeccset. Dolgozunk néhány különböző lehetőségen. Higgyétek el, a UFC 300 főeseménye őrületes lesz. Van néhány opciónk. Még mindig játszom vele. Amikor eljön az ideje, elmondom nektek” – mondta White.

Több nevet is említenek a rajongók: Alex Pereira, Jamahal Hill, Magomed Ankalaev, Israel Adesanya, Dricus du Plessis. Továbbá a rajongók azt is találgatták, hogy Conor McGregor visszatérése az áprilisi UFC 300-on fog megörténni Michael Chandler ellen.

Borítókép: Getty Images

Videók