Wilder: „Nem félek a haláltól, az agresszióm a csúcson”

Wilder 43 áldozatából 42-t kiütött, a kínai bunyós 26-ból 21-et állított meg.


Deontay Wilder leszállt Szaúd-Arábiában a június 1-jén, szombaton esedékes, Zhilei Zhang elleni döntő nehézsúlyú összecsapása előtt.

Mindkét nehézsúlyú sztár legutóbb kikapott az új-zélandi Joseph Parkertől, és most a Frank Warren-Eddie Hearn promóciós 5 x 5 show keretében találkoznak.

„Igazán szórakoztató edzőtábor volt, izgalmas, a fókuszom és a gondolkodásmódom a helyén volt, az agresszióm a csúcson, készen állok. Sok mindent mondhatnék, de június 1-jén lesz a leleplezés, aminek mindenki szemtanúja lesz. Úgy érzem, készen állok minden szempontból” – mondta Wilder.

Wilder 43 áldozatából 42-t kiütött, a kínai bunyós 26-ból 21-et állított meg. Wilder 38 éves, és nagyon szeretne visszatérni a nehézsúly legjobbjai közé. Egy lenyűgöző győzelem ezt jelenthetné.

„Hosszú utazás volt ez számomra, és hátra kellett dőlnöm, hogy egy kicsit szusszanjak. Nem tudok várni. Vissza kell mennem, hogy megszerezzem, ami az enyém. Nem félek a haláltól. Nézd meg a foglalkozásomat. Az életünket kockáztatjuk mások szórakoztatásáért. Nincs még egy ilyen üzlet, hogy a sportoló a pénzéért kockáztatja az életét. Vér, verejték és könnyek.”

Borítókép: bronzebomber/instagram

Videók