Warren: "Ngannou visszavágót akar, jó esély van rá, hogy ez a jövőben megtörténik"

Warren biztos benne, hogy Fury másodszorra jobban fel lesz készülve.


Frank Warren, a WBC nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury társproducere arra számít, hogy a jövőben lesz visszavágó az MMA veterán Francis Ngannou ellen.

Fury a múlt hónapban Szaúd-Arábiában lépett ringbe Ngannou-val egy nem címmérkőzésen alapuló crossover bokszmeccsen. Ngannou akkor debütált a profi sportágban. A várt összecsapásból egy váratlanul kiélezett küzdelmes leszámolás lett, Fury a harmadik padlózott is. A Cigánykirály végül megosztott döntéssel nyerni tudott.

Fury február 17-én az IBF, IBO, IBO, WBA, WBO bajnok Oleksandr Usyk ellen vív vitathatatlan mérkőzést.

„Nem tudom, hogy lesz-e egy Ngannou elleni visszavágó. Ezzel túl messzire tekintenénk előre. Előbb február 17-e következik, ahol Oleksandr Usyk az ellenfél, aztán majd meglátjuk, merre tovább. De szerintem ez meg fog történni. Tyson azt mondta, hogy szeretne egy visszavágót és Ngannou is akarja. Egészen biztos vagyok benne, hogy újra meg fogjuk csinálni” - mondta Warren a The MMA Hournak.

Warren biztos benne, hogy Fury másodszorra jobban fel lesz készülve.

„Nem volt olyan videofelvétel, amit Ngannou-ról a ringben megnézhettünk volna. Csak MMA meccsen lehetett őt megnézni. Annyit láttunk, hogy kemény fickó. Amikor elhangzott a gongszó és elkezdett előre jönni Francis, azt gondoltam magamban, hogy ez nem az, amire számítottam. Általában az MMA-s srácok egy kicsit szögletesebbek. Neki olyan volt a testtartása, mint egy bokszolónak, és tudott ütni. És néhány menet után nyilvánvalóan elhittem, hogy Tyson nyer, de azt gondoltam, ez nem az a munka, amire mindenki gondolt.”

Borítókép: Getty Images

Videók