Usyk részéről minden aláírva a Fury elleni meccsre

A Skill Challenge és Szaúd-Arábia arról ismert, hogy a viták elkerülése érdekében minden bunyóssal külön-külön kötnek megállapodást.


A közösségi médián keresztül történő rengeteg csatározás után úgy tűnik, Oleksandr Usyk és Tyson Fury közelebb kerülhet a mérkőzéshez.

Usyk menedzsere, Egis Kilmas a Twitteren reagált egy videóra, amelyben a korábbi bunyós, Matt Macklin kifejezi csalódottságát amiatt, hogy a két bajnok között nem jött létre egy vitathatatlan meccs.

Válaszán belül elárulta, hogy Usyk már elfogadta a feltételeket.

„Igen, mindannyian szeretnénk, ha ez megtörténne, és szeretnénk megköszönni a Skill Challenge Promotionsnak, hogy megpróbálták és megpróbálják megvalósítani. Csak szeretném, ha az egész világ tudná: Usyk részéről minden kész, aláírta.”

A Skill Challenge és Szaúd-Arábia arról ismert, hogy a viták elkerülése érdekében minden bunyóssal külön-külön kötnek megállapodást. Ez azt jelenti, hogy a labda látszólag a "Cigánykirály" térfelén van. Hogy aláírja-e vagy sem, az egy másik kérdés, mivel mindkét fél azzal vádolta a másikat, hogy nehéz vele együtt dolgozni. Fury rengeteg sértést zúdított Usykra, többek között "középsúlyúnak", "nyúlnak", "gagyi fogúnak" és "kis sz***háznak" nevezte. A WBC bajnok Fury és a WBA, WBO és IBF bajnok Usyk találkozásáról szóló tárgyalások eredetileg a visszavágó anyagi része miatt szakadtak meg márciusban.

A hírek szerint a brit az MMA-sztár Francis Nagannou ellen készül egy mérkőzésre, míg Usyk a WBA kötelező címvédésére készül Daniel Dubois ellen, miután promóciós csapata, a K2 megnyerte a pénztárcára vonatkozó pályázatot. A mérkőzés augusztus 26-án lesz Lengyelországban. Kliimasnak ez a híre azonban az eddigi legbíztatóbb arra nézve, hogy a rajongók a nem túl távoli jövőben talán láthatják a régóta várt vitathatatlan mérkőzést.

Borítókép: Warren Little/Getty Images)

Videók