Frank Sanchez Tyson Furynak: Fogd be és védd meg az öved! Készen állok!

„Tyson és Usyk gyakorlatilag évente egyszer bokszol. Ez nincs rendjén minden más címmeccsre pályázó harcosnak.”


Ha Tyson Fury még mindig komolyan gondolja, hogy július 22-én Londonban visszatér a ringbe, Frank Sanchez hajlandó Angliába utazni, hogy megmérkőzzön Fury WBC nehézsúlyú világbajnoki címéért.

A veretlen Fury nyilvánosan panaszkodott arra, hogy neki és csapatának nehézséget okoz ellenfelet találni, mióta március végén véget értek a tárgyalások Oleksandr Usyk képviselőivel. Fury nemrég elárulta, hogy a korábbi IBF/IBO/WBA/WBO bajnok Andy Ruiz Jr. 20 millió dolláros összeget kért azért, hogy a brit hazájában megmérkőzhessen Furyval.

Sanchez sokkal ésszerűbb lenne, mint Ruiz, ha Fury érdekelt lenne abban, hogy megvédje címét a veretlen kubai kihívó ellen.

„Tyson nagyszerű bunyós, ez nem kérdés. De az utóbbi időben többet beszél, mint bokszol. Ül az övén. Tyson bajnokként elhízott és ellustult. Jelenleg többet beszél, mint hogy harcolna. Fogd be és védd meg az övedet! Azt mondja, nem talál ellenfelet. Nos, egy pillanat alatt készen állok. Szívem mélyén hiszem, hogy én vagyok a világ legjobb nehézsúlyú bokszolója. Csak egy esélyre van szükségem, hogy bebizonyítsam” - mondta Sanchez a BoxingScene.com-nak.

Sanchez a negyedik helyen áll a WBC ranglistáján a Fury címére pályázók között. Az első helyen Deontay Wilder áll, a másodikon Andy Ruiz Jr, míg a harmadikon Anthony Joshua. Közülük nem igazán van egyikre se esély, így Sanchez jogosan követelheti a mérkőzést.

„Tyson és Usyk gyakorlatilag évente egyszer bokszol. Ez nincs rendjén minden más címmeccsre pályázó harcosnak.”

A cikk folytatásért kattints a képre.


Borítókép: Ethan Miller/Getty Images

Videók