Davis megfogadta, hogy úgy megveri Haney-t, hogy sírni fog az apja

Erre Haney azt válaszolta, hogy "csináljuk meg, szabad vagyok".


Gervonta Davis komoly szavakat intézett Devin Haney-hez, mivel a páros szóban megegyezett, hogy összecsapnak.

Haney a Regis Prograis elleni San Franciscóban aratott győzelem után a csúcson van, miután egy olyan kiváló teljesítményt nyújtott és kétsúlyú világbajnok lett, és ami még lenyűgözőbb, hogy ez volt az első mérkőzése kisváltósúlyban. Bár valószínűleg megpróbálja egyesíteni az öveket ebben az új divízióban, azt is megemlítette, hogy szívesen megmérkőzne Gervonta Davisszel, ami szerinte "a sportág legnagyobb meccse" lenne.

A szintén veretlen "Tank", aki a boksz egyik legnagyobb vonzóereje, a közösségi médiában megfenyegette Haney-t.

„Megígérem neked. Az apád sírni fog azért, amit én fogok veled csinálni, csak a holttestemen keresztül jutsz tovább, haver. A legjobb, ha élvezed a sikert, amíg lehet.”

Erre Haney azt válaszolta, hogy "csináljuk meg, szabad vagyok".

A mérkőzés Haney győzelmét követően lendületet kapott. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Davisről kérdezték, azzal vádolva őt, hogy nem akar bunyózni. Davis aztán a közösségi médiában szólalt meg, amikor kiderült Haney bokszéjszakai súlya - 165 font, miután egy nappal korábban teljesítette a 140-es limitet -, utalva némi tiltott praktikára. A páros jelenleg nem egy súlycsoportban szerepel, de "Tank" a múltban egyszer már bemért kisváltósúlyba, és lehet, hogy kísértésbe esik.

Borítókép: Al Bello/Getty Images

Videók