Crawford lecsapott Charlóra: hagyta, hogy Canelo elverje, mintha az apja lenne!

A meccs végeztével Crawford és Charlo kemény szavakat váltott egymással.


A vitathatatlan váltósúlyú bajnok Terence Crawford szombat este a ring mellett volt, amikor a két vitathatatlan bajnok összecsapott egymással.

Saul "Canelo" Alvarez tizenkét menetben elejtette és dominálta Jermell Charlót, és egyhangú pontozással győzött. A pontozás 119-108, 118-109 és 118-109 volt. Charlo két súlycsoporttal feljebb lépett, hogy kihívja Canelót a négy címéért.

Crawford júliusban legyőzte Errol Spence-t, és ezzel vitathatatlan világbajnok lett váltósúlyban. Charlo és Spence közeli barátok, és ugyanaz a vezetőedzőjük Derrick James. A meccs végeztével Crawford és Charlo kemény szavakat váltott egymással. A szombati mérkőzést követően Crawford a közösségi médiában egyenesen Charlót vette célba.

„[Jermell Charlo], szomorúan mentél el. Meg sem próbáltál nyerni, csak túlélésre játszottál. Szégyellned kellene magad. Oké, mindannyian túl vagyunk Charlón, többé nincs a listámon. Kiment oda, lefeküdt és hagyta, hogy Canelo úgy elfenekelje, mintha az apukája lenne, mindenféle ellenállás nélkül. Gratulálok Canelo, az úgynevezett oroszlánt kiskölyöknek állítottad be” - fogalmazott Crawford.

Crawford a meccs előtti hetekben mindkét harcost felmérte. Jelenleg Crawfordnak szerződése van, hogy egy visszavágón Spence ellen lépjen ringbe. Néhány hete Spence élt az azonnali visszavágóhoz való jogával. A második mérkőzésnek még az év vége előtt meg kell történnie - hacsak mindkét bunyós nem egyezik meg egy későbbi időpontban.

Borítókép: Getty Images

Videók