Whyte: három évvel ezelőtt senkit sem érdekeltek Fury harcai, unalmasak voltak

Van esélye Whyte-nak Fury ellen?


Dillian Whyte-nak nincsenek illúziói az előtte álló feladattal kapcsolatban, hiszen szombat este Tyson Furyval mérkőzik meg a WBC nehézsúlyú bajnoki címéért. De úgy hiszi, képes lesz nyerni.

„Fury mindent megtesz a győzelemért, magas, esetlen és heves a csatáiban. Ha harcolni jön a ringbe, akkor nem kell aggódnom emiatt. Lehet, hogy csak beállunk a ringbe és repülnek a bombák, míg az egyikünk ki nem fekszik. Az remek lenne. De arra is felkészülte, ha le kell vadásznom, csapdákat kell állítanom és túljárnom az eszén. Sokan kiröhögnek, azt hiszik, hogy nem tudom megcsinálni, de még a felét sem látták annak, amire igazából képes vagyok, mert nem volt rá lehetőségem. Fury stílusa unalmas. Az emberek azért tudtak izgulni az utóbbi két meccsén, mert bele mert állni az ütésekbe Wilder ellen. Deontay veszélyes, de nem olyan jó, így Fury ki tudta csinálni, hiszen csak a nagy jobbosokat erőltette. Nézzétek vissza, három évvel ezelőtt senkit sem érdekeltek a Tyson Fury-harcok. Nagydarab srác volt és nyert, de a küzdelmei unalmasak voltak.”

„Nem szeretnék panaszkodni vagy sírni a dolgok miatt, de legalább már két éve meg kellett volna kapnom a lehetőséget a címmérkőzésre. Két évvel tapasztaltabb vagyok, volt egy hullámvölgyem ez idő alatt, így emberként és harcosként is érettebb vagyok. Ez az egyik fő oka annak, hogy nem voltam jelen a sajtótájékoztatókon. Ez egy nagy esemény, és örülök, hogy itt lehetek. Talán két éve nem szólt volna ekkorát ez a meccs, mint most, szóval bizonyos értelemben megérte várni.”

Forrás: boxingscene.com
Borítókép: Mikey Williams/Top Rank Inc via Getty Images

Videók