WBC címmeccs a szeptemberi gálán!

Magyar Kinga már bokszolt nemzetközi címmérkőzést, ám ez eddig a legrangosabb öv amiért ringbe szálhat.


Bacskai Balázs WBO nagyváltósúlyú bajnoki címét igyekszik megvédeni, Krämer Péter és Görbics Gábor pedig egy döntetlen után ismét megmérkőzik a betöltetlen középsúlyú magyar-bajnoki címért.

A szeptember 3-i budapesti eseményen még egy címmeccs helyet kap, hiszen Magyar Kinga a WBC váltósúlyú Francophone címéért húz kesztyűt a szerb Olja Kljajic ellen. A Global Sport Event versenyzője korábban már bokszolt nemzetközi címmérkőzést, ám ez eddig a legrangosabb öv amiért ringbe szálhat.

Sport365.hu - Bacskai szeptemberben védi meg a címét!

Szeptember 3-án a budapesti Folyondár sportcsarnokban védi először WBO nagyváltósúlyú interkontinentális bajnoki címét Bacskai Balázs. Bacskai ellenfele a rutinos argentin, Guido Nicolas Pitto lesz a 10 menetre kiírt összecsapáson, melyet a Sport Tv élőben közvetít. Az esemény további programját, illetve a jegyvásárlással kapcsolatos információkat a következő napokban közli a New School Promotion a Facebook oldalán.

Sport365.hu - Összecsap a két nyertes - Csak egy győzhet, a bajnoki öv a tét

Szeptember 3-án a Bacskai-Pitto WBO interkontinentális bajnoki címmérkőzés köré épülő gálán csap össze újra Krämer Péter és Görbics Gábor a betöltetlen középsúlyú magyar bajnoki címért. A két versenyző idén júniusban már megmérkőzött egymással, akkor 10 menet után döntetlen eredmény született, melyet mindkét fél azóta is vitat.

Forrás: New School Promotion/Facebook
Borítókép: New School Promotion/Facebook

Videók