Warren megszólalt Tyson Fury jövőjéről

„Senki nem fogja megmondani neki, mit tegyen.”


Frank Warren szerint nincs semmilyen nyomás jelenleg Tyson Furyn, így szabadon eldöntheti, hogy folytatni akarja-e a pályafutását vagy sem.

Fury határozottan kitartott amellett, hogy a Dillian Whyte elleni múlt hónapban aratott győzelme után visszavonul, bár kevesen hiszik, hogy kitart a döntése mellett, őt felesége, Paris és apja, John is azt mondták, hogy úgy gondolják, látjuk még őt a ringben.

„Harcolni fog-e? Ki tudja? Csak egy ember hozhatja meg ezt a döntést, és az ő maga. Ha valaki már nem teljes szívvel bokszol, az ne szálljon ringbe, mert ez egy veszélyes sport, amibe komolyan meg is lehet sérülni. Nem szeretném, ha most visszavonulna, majd visszatérne, mert úgy érzi nem ért a csúcsra. Két év alatt mindössze két meccse volt, ránézek, és azt gondolom, két-három év múlva már nem lesz top formában. Küzdj a legjobb tudásod szerint, és bármit is csinálsz, akkor csináld, amikor a legjobb vagy. Nem mondhatom meg, neki mit tegyem, csak tanácsot tudok neki adni. Bárhogy is dönt, az a saját és családja javát szolgálja” – mondta Warren.

„Bármennyire is egy nagyszerű harc volt a Whyte elleni, egyoldalú küzdelem volt. Mesterien űzi a pszichológiai harcot. Két emberre emlékszem, aki képes volt ilyesmire, Muhammad Ali és Mike Tyson. Már a meccs előtt megfélemlítették az ellenfeliket.”

Furynak még egy harca van a szerződése szerint a Top Rank-al.

Forrás: boxingscene.com
Borítókép és fotók: Julian Finney/Getty Images

Videók