Warren cáfolta a Fury vs Wilder 4 pletykákat: az Arsenal – City meccsen lesz a tárgyalás

A promóter ragaszkodik ahhoz, hogy teljesen Oleksandr Usyk meccsére koncentrálnak, és nagyon közel állnak a megállapodáshoz.


Tyson Fury továbbra is teljes mértékben Oleksandr Usyk elleni következő meccsére koncentrál, nem pedig egy negyedik találkozóra Deontay Wilderrel, erősítette meg Frank Warren.

A héten olyan pletykák láttak napvilágot, hogy a Cigánykirály "titkos tárgyalásokat" kezdett egy újabb összecsapásról régi ellenfelével, arra az esetre, ha a tervezett vitathatatlan összecsapás az ukrán ellen nem jönne össze.

Warren azonban cáfolta ezt, és a következőket mondta White-nak és Jordannek a talkSPORT-on.

„Tudomásom szerint egyáltalán nincs semmilyen tárgyalás, abszolút nincs. Ilyen nem történt. Amennyire én tudom, Wildert kötelezték az Andy Ruiz elleni harcra.”

A valóságban Usyk promótere, Alex Krassyuk az Egyesült Királyságba repült a szerda esti Warrennel való tárgyalások előtt, hogy megpróbálják véglegesíteni az üzletet.

„Nagyon-nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy ez megtörténjen. Az emberei hamarosan érkeznek, és remélem, hogy lesz valami hírünk mindenki számára. Közel vagyunk a megállapodáshoz... Alex Krassyuk, a promótere eljön velem az Arsenal - Man City meccsre. Remélem, hogy ha elég bort tudok neki adni, akkor meg tudjuk kötni az üzletet... Azért találkozunk vele, hogy megegyezzünk a különböző forgatókönyvekről. Van még néhány akadály, amit mindkét félnek le kell küzdenie. Ezek nem leküzdhetetlenek, egyáltalán nem. A helyszín a legfontosabb dolog."

Köztudott, hogy az eredeti terv az volt, hogy a Fury vs Usyk mérkőzést Szaúd-Arábiában rendezik meg, ahol mindkét bokszoló szép fizetést kap. A héten azonban olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint ez most már kétséges, így a mérkőzésre ehelyett a Wembley Stadionban kerülhet sor, és már ismert, hogy április 29-e a céldátum.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Mikey Williams/Top Rank Inc a Getty Images

Videók