Usyk nem áll le, ismét üzent Furynak: Jövök érted!

Reméljük, összejön ez a vitathatatlan összecsapás.


Oleksandr Usyk újabb beszólást intézett Tyson Furyhoz, akit az elmúlt hetekben szeretetteljesen 'pocakosnak' becézett. Általában a Cigánykirály az, aki a meccs előtti trash talkot kezdeményezi, de most szünetet tart a közösségi médiától, Usyk pedig megpróbálta rávenni, hogy térjen vissza.

Kedd reggel az ukrán egy edzésről posztolt egy videót, amivel üzenetet küldött riválisának, aki gyakran hivatkozik arra, hogy "középsúlyú" és túl kicsi ahhoz, hogy felvegye vele a versenyt a ringben.

„Hé, pocakos, jövök érted" - mondta Usyk, miközben egy medencében futott és a hasát kocogtatta, nyilvánvalóan Fury testalkatára utalva.

A WBC nehézsúlyú világbajnoka mostanában igen csendes, de nem tudta megállni, hogy ne adjon választ, amikor Usyk "hasas" poénjairól kérdezték, miközben a ring szélén ült, hogy megnézze az Artur Beterbiev vs. Anthony Yarde mérkőzést.

„Semmi válasz nem érkezett tőlem, jelenleg nem vagyok jelen a közösségi médiában. Folyamatosan pocakosnak hív. Azt kell mondanom, hogy a „pocakos el fog kapni”.

Borítókép: Getty Images

Videók