Usyk menedzsere: ha nem jön össze a Fury elleni meccs, ne minket hibáztassanak

„A mi oldalunkról 100 százalékosan készen fogunk állni, szóval, ha nem jön össze a meccs, ne a mi csapatunkat hibáztassátok” - mondta Usyk menedzsere, Klimas a Talk Sportnak.


Egis Klimas, a WBO, IBF, IBO, WBA nehézsúlyú világbajnok Oleksandr Usyk menedzsere szerint Deontay Wilder mindenképpen reális opció bokszolója következő mérkőzésére.

A korábbi WBC világbajnok Wilder október 15-én tér vissza a ringbe, amikor a Las Vegas-i Barclays Centerben Robert Helenius ellen lép ringbe. Usyk még augusztusban harcolt, amikor megosztott pontozásos győzelmet aratott Anthony Joshua ellen a visszavágón.

Az ukrán bokszoló 2023 első negyedévében szeretne ringbe szállni a jelenlegi WBC-bajnok Tyson Fury ellen. Fury azonban még idén decemberben szeretne harcolni.

„Remélhetőleg minden összejön a Fury meccs kapcsán, de majd meglátjuk. Úgy hallottam, hogy Fury december 3-án akar bokszolni, amivel nincs nagy problémánk. De figyelembe kell vennünk minden szempontot, a bokszban történhetnek dolgok, kéztörés, lábtörés és hasonlók, szóval nehéz megjósolni, de drukkolok, hogy összejöjjön. A mi oldalunkról 100 százalékosan készen fogunk állni, szóval, ha nem jön össze a meccs, ne a mi csapatunkat hibáztassátok” - mondta Usyk menedzsere, Klimas a Talk Sportnak.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép és fotók: Getty Images

Videók