Usman üzent Masvidalnak: Ezúttal koporsóba teszlek

Érik egy kemény harc.


Kamaru Usman a UFC egyik sztárja, legutóbb technikai KO-val nyert jó barátja, Gilbert Burns ellen váltósúlyú bajnoki címmeccsen a UFC 258 gálán. A nigériai harcos ezzel megszerezte 13. győzelmét a súlycsoportban.

Sport365.hu - "A ketrecben nincsenek barátok. Tiszteletben kell tartanod a ki*szott nevem."

Kamaru Usman a UFC 258 főversenyén ismét bebizonyította, hogy ő a bolygó legjobbja a váltósúlyú bajnoki címmeccsen. A harcosnak nem volt könnyű dolga, ezúttal korábbi csapattársával Gilbert Burns-szel kellett szembenéznie. Ez ugyan nem a legideálisabb forgatókönyv, de Usman bebizonyította, a ketrecben nincs barátság. Miután túlélte a nehézkes indulást, a harmadik menetben bebizonyította, nincs nála jobb a kategóriában.

Usman egy komplett harcos, aki karrierje legjobb éveit éli, és most bosszút forral az ellen, akit nagy ellenfelének tart. Nem olyan gyakori, hogy a bajnokok kihívnak valakit, de a nigériai sztár most Jorge Masvidalt akarja legyőzni ismét. A „nigériai rémálom” kihangsúlyozta, hogy Masvidal hónapok óta beszól neki a harcai után, ezért felkínál neki egy lehetőséget, egy második mérkőzésre, ahol azt ígérte, hogy „koporsóba teszi” Masvidalt. Dana White sem kifogásolja a mérkőzést, így hamarosan összejöhet a párharc. Fontos tudni, hogy Masvidal tavaly júliusban beugróemberként küzdött Usman-nal, és csak 6 napja volt felkészülni, ezért vannak a beszólások.

Masvidal a Twitter-fiókján tett egy bejegyzést erre reagálva, ahol nem fogta vissza magát.

„Az a terve, hogy koporsóba tesz, valószínű csak abból fog állni, hogy átölel és megtapos. Ki ez a srác? Viccel?”

Forrás: marca.com
Borítókép: Jeff Bottari/Zuffa LLC

Videók