Top5: Ryan Garcia a legyőzhetetlen

Bemutatjuk a Sport365 e heti TOP 5 témáját. Nr1: 1 perc 16 másodperc elég volt számára a győzelemhez.


Kihagyhatatlan összecsapásra került sor a múlthéten, ha még nem láttad, akkor ezt a videót most nézd meg!

FULL FIGHT | Ryan Garcia VICIOUSLY KOs Francisco Fonseca

Big fights. Any device. One price. DAZN is the only place to watch Gennadiy "GGG" Golovkin, Canelo Alvarez, and Anthony Joshua. Download the app now at http:...


Merevre ütötte ellenfelét a WBC könnyűsúlyú bajnoka Ryan Garcia, aki ismét egy gyors győzelmet aratott. Konkrétan fél menet sem kellett a fiatal bokszolónak a nicaraguai Francisco Fonseca ellen.

1 perc 16 másodperc, csak hogy pontosítsunk! A Garcia bal horgával padlóra ültette tehát ellenfelét. Garcia eddig nem igazán komoly versenyszituációba, de a mostani ellenfele már nívósabb volt, hiszen korábban kétszer is világbajnoki kihívó volt nagypehelysúlyban.

Ryan Garcia mindössze 21 éves, mégis már 20 győzelemnél jár és emellett 0 vereség a mérlege, ebből pedig 17 KO-s győzelme van. Garcia már nagyon szeretne világbajnoki címért küzdeni, amire talán már idén sor is kerül.

Sport365.hu - A legyőzhetetlen bokszoló gyorsabb, mint a villám - Videó

Egy igazi bokszjelenségről beszélünk, amikor Ryan Garcia jut eszünkbe. Elképesztő statisztikájával hívja fel a figyelmet elsősorban magára: 19 győzelem, 16 kiütés, 0 vereség! De nem csak a ringben sikeres az amerikai ökölvívó, hanem az instagrammon is, ahol 4 millió követővel rendelkezik. Egyesek szerint ő a boksz jövője, mások szerint már most a legjobb.

Forrás: espn.co.uk
Borítókép: Al Bello / Getty Images

Videók