TOP5: Cerrone kapott hideget-meleget

Bemutatjuk a Sport365 e heti TOP 5 témáját. Nr4: Az amerikai harcost üzenetekkel árasztották el rajongói.


A múlt hónapban Conor McGregor 40 másodperc alatt legyőzte Donald Cerrone-t, akit azóta rengeteg kritika éri a rajongól áktak, akik azt állítják, hogy megjátszott volt a mérkőzés.

Sport365.hu - Brutális kiütéssel tért vissza a ringbe Conor McGregor - Videó

Profi MMA mérkőzést utoljára bő három éve, 2016 novemberében volt csak képes nyerni. Legutóbb Khabib Nurmagomedov ellen lépett szorítóba, amikor is nagy pofára esés lett a vége. Cerrone ellen úgy tűnt bombaformában tér vissza, újra éhesnek tűnt az ír ketrecharcos. Mindezt rengeteg képpel és videóval is próbálta érzékeltetni a szurkolókkal.

Cerrone kihívja otthonába az egyik rajongót, aki kritizálta a UFC csillagot a Conor elleni mérkőzés miatt. Januárban Conor 14 hónap után tért vissza a ringbe mindössze 40 másodperc erejéig.

Azóta a rajongók azzal vádolják Ceroone-t, hogy bunda volt a mérkőzés - amit az amerikai bunyós hevesen tagad. Kezd elege lenni a kritikusokból, ami már odáig fajult, hogy saját házába is kihívta az egyik írogatót.

Az egyik ilyen komment már a visszavonálást szeretné:

"Talán itt az ideje, hogy új karrierbe kezdjen..."

Ezt követően dühösen válaszolgatott a rajongóknak:

"Először is nincs annyi a világon, hogy én eladjak egy mérkőzést. Soha nem tudnék tükörbe nézni. Inkább ingyen verekednék, mint hogy pénzért lefeküdjek. Ez nem én vagyok. Minden egyes mérkőzésen a legjobbamat próbálom nyújtani" - zárta mondandóját Donald.

Sport365.hu - "McGregor nyerjen még pár meccset, utána majd beszélhetünk a visszavágóról"

McGregor szenzációsan tért vissza, ezt jól bizonyítja, hogy mindössze 40 másodperc alatt legyőzte Donald Cerrone-t. Ez a győzelem a UFC-t meggyőzte, viszont Khabibot nem. Profi MMA mérkőzést utoljára bő három éve, 2016 novemberében volt csak képes nyerni. Legutóbb Khabib Nurmagomedov ellen lépett szorítóba, amikor is nagy pofára esés lett a vége.

Forrás: mirro.co.uk
Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images

Videók