Sosem látott felvétel: Deontay Wilder vs. Wladimir Klitschko – Videó

Az a bizonyos sparring mérkőzés felvétele nem sokáig maradt titok.


Deontay Wilder és Wladimir Klitschko hírhedt videóját előcsalogatta Dillian Whyte, amikor is egy interjúban sztorizgatott.

"Én már láttam Wilder padlót fogni, Wladimir Klitschko jutatta oda. Egyszerűen kicsapta. Vagánykodott Wladimirre, fenn voltak a kezei, és elkezdett csapkodni. Wlad hátrált, ijesztett, ütött egy jabet, majd úgy tett, mintha egy balegyenst akarna bevinni, de váltott és egy balhoroggal padlóra vitte Wildert. Annyi is volt neki, fel sem tudott kelni a padlóról, egyszerűen merevre ütötte őt Klitschko."

Whyte tehát szemtanúja volt, amikor az ukrán bokszóló leütötte Wildert. Erről felvétel is készült, ami pár nappal ezelőtt napvilágot is látott, az internet pedig felrobban tőle.

Wladimir Klitschko Sparring Deontay Wilder-October 2012

SUBSCRIBE AND LIKE! Thanks for watching!

 

Sport365.hu - Wildert eddig egy ember ütötte csak ki: Klitschko

Ennek követtkeztében fordulhatott elő, hogy a két jelenlegi világelső Deontay Wilder és Anthony Joshua is tréningezett már együtt az ukrán bokszolóval, mint ahogy Dillian Whyte is. Whyte foga már nagyon fáj a WBC címre, és hosszú ideje szeretné már kihívni Wildert, ennek érdekében pedig nem fél piszkos módszerekhez sem folyamadni, mint például hogy megpróbálja lejáratni a médiában.

Borítókép: STR/NurPhoto via Getty Images
Forrás: sportbible.com

 

Videók