„Sokat iszik és egész nap dohányzik” – Makhachev kételkedik McGregor visszatérésben

Maga White is elismerte, hogy a harc még messze van attól, hogy hivatalosan is megerősítsék.


Conor McGregor és Michael Chandler összecsapása még mindig a levegőben van, hiszen semmi sem hivatalos. Sőt, még Dana White is megemlítette, hogy a szerződéskötésig még hosszú út áll előttük.

„Nem hiszem, hogy Conor tényleg vissza szeretne térni” - csatlakozott a hitetlenkedőkhöz a UFC könnyűsúlyú bajnoka, Islam Makhachev. Ugyanakkor felajánlotta magát Notoriousnak.

A népszerű The Ultimate Fighter című sorozat forgatása már zajlik Amerikában, McGregor és Chandler edzőként tevékenykedik. De ez csak az egyik része a történetnek. A másik részét egy ketrecben kellene megírni.

Maga White is elismerte, hogy a harc még messze van attól, hogy hivatalosan is megerősítsék. Felerősödtek a találgatások, hogy az ír legenda visszatéréséből mégsem lesz semmi. Ez biztosan nem lepné meg a Makhachevhez hasonlókat.

„Megpróbálja összehozni a meccset, de nem hiszem, hogy Conor akarja. Sokat iszik és egész nap dohányzik, egyszerűen nem tud már. Az Ultimate Fighterbe küldeni őt egy érdekes dolog, mert különben mindenki elfelejti őt. Valójában azt sem tudom, mikor harcolt utoljára.”

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Getty Images

Videók