Profi boksz: Danny Williams megérkezett Budapestre

Péntek délután megérkezett Budapestre az egykor Mike Tysont is legyőző brit nehézsúlyú klasszis, Danny Williams,


Williams vasárnap az óbudai Hotel Ramada Plázában vívja búcsúmeccsét, a karrierjét szintén befejező Petrányi Zoltán ellen. Küzdelmük tétje az UBO nevű szövetség Európa-bajnoki öve lesz.

A bokszoló a repülőtéren nyilatkozott a "Gentlemen Fight Club" nevű produkció stábjának.

A Profibox Promotion és az NKO Promotion vasárnap esti "Gentlemen Fight Club" nevű esemény hivatalos programja már szombation megkezdődik. 17 órától a Danny Williams tart nyilvános edzést a flórián téri üzletközpont felső szintjén található Gilda Max Fitness boxtermében, majd ugyanott 18 órától a hivatalos mérlegelést is lebonyolítják. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak, ráadásul ide a belépés is ingyenes!

Az óbudai Hotel Ramada Plázában megrendezésre kerülő "GFC" boxgála egy exkluzív esemény, ahol háromfogásos vacsora várja a szórakozni vágyókat. Jegyeket 15 000 forinttól 50 ezer forintig lehet vásárolni, igaz a legdrágább egy "Luxus"-csomag két személy részére, melynek árában nem csak a boxgála megtekintése és a vacsora van benne, hanem egy éjszakát másodmagával eltölthet a Ramada Pláza hotelben.

GENTLEMEN FIGHT CLUB
A vasárnap 19 órakor kezdődő esemény programja a következő:
19:10 - a nagypehelysúlyú négyes torna sorsolását ejtik meg a ringben, melyen Máté Ádám, ifj. Mizsei György, Váradi János és Horváth "Chicano" Sándor vesz rész.
19:20 - Kassai Ignác vs Mohácsi Roland (a 4-es torna tartalék meccse)
19:40 - a négyes torna első elődöntője
20:00 - a négyes torna második elődöntője
20:20 - Marosi György vs Roman Shkarupa (félnehézsúly, 6 menet)
20:50 - Nagy Lajos Márk vs Varga János (junior Mb-i címmérkőzés,
középsúly, 10 menet)
21:40 - a négyes torna döntője
22:10 - Petrányi Zoltán vs Danny Williams (UBO nehézsúlyú Eb címmeccs,
nehézsúly, 12 menet)

Videók