Poirier McGregor beszólásáról: Ezt nem vehetem félvállról

Nagy kérdés, hogyaz ír ketrecharcos képes lesz-e visszatérni.


Dustin Poiriernek még mindig van befejezetlen dolga Conor McGregorral, de az újabb harc iránti vágyának semmi köze nincs ahhoz, ahogy az UFC 264 szombat estéje véget ért.

Poirier nagyrészt uralta az első menetet, egészen addig, amíg mérkőzés orvosi stábja már az első menetben véget vetett a küzdelemnek, mivel McGregor bokatörés miatt nem tudta folytatni.

„Soha nem akarsz így győzni. Több mint biztos vagyok benne, hogy a védekezésembe sérült bele. Megkapta, ez a karma. Január óta, amikor legyőztem csak még keményebben edzettem, és ez most megtérült. Amikor elsétáltam, ő pedig lent maradt, lenéztem a sípcsontjára, és láttam, hogy kissé eltorzult. Nem tudom pontosan mi lett vele, nem vagyok orvos" - kezdte mondandóját Dustin.

Sport365.hu - A jó mindig legyőzi a gonoszt - Khabib üzent a McGregort legyőző Poiriernek

2020 márciusa óta nem rendeztek UFC-gálát nézők előtt a ketrecharc Mekkájának számító Las Vegas-i T-Mobile Arenában. Azonban szombaton éjjel visszatérhettek a rajongók, és rögtön egy igazi szuperbunyót, a Dustin Poirier-Conor McGregor háború harmadik felvonását kapták. McGregor legutóbb januárban vereséget szenvedett Dustin Poiriertől, és hát nem is kellett sokat várni, íme, az újabb összecsapásuk.

A dolgok végétől függetlenül Poirier hevesen újabb harcot követelt McGregor ellen - a ketrecben vagy azon kívül - a szombat esti trilógiájuk előtt és után elhangzott szörnyűségek után. McGregor még akkor is, amikor a földön feküdt, halálos fenyegetéseket ordítozott Poiriernek és sértő szavakat kiabált a feleségére, Jolie-ra.

„Újra harcolni fogunk, akár az nyolcszögben, akár a járdán. Nem mondhatja azt, amit mondott. A feleségem kőkemény, egy szikla, nem aggódom miatta. Azt mondta megöl, ilyet nem mondunk a másiknak. Te sem mondasz dolgokat az emberek feleségéről, vagy ilyeneket a másikról.” Conor a földön fekve sem hagyta abba a pofázást, de még annak ellenére, hogy ezek a dolgok elhangoztak sem kívánok neki súlyos sérülést. A srácnak gyerekei vannak. Azt akarom, hogy biztonságban haza menjen a családjához. Mindig imádkozom a harcok előtt, mielőtt belépek a szorítóba. Imádkozom, hogy mindketten élve kijöjjünk a ketrecből.”

"Remélem, hogy megmutatják azokat a felvételeket, amikor a földön ült, és még mindig azt kiabálta, hogy megöllek. Pisztolyként a fejéhez tette a kezét. Minden erőmmel azon vagyok, hogy ne vegyem személyes jellegűnek, de nagyon nehéz. Nem mondhatunk ilyet a másiknak, ezt nem vehetem félvállról.”


Fotó: Twitter

Forrás: mmafighting.com
Borítókép: UFC/Twitter

Videók