Pitbull már nem akar a közönségnek kedveskedni

Patricio Freire elvégezte a feladatát, és neki csak ez számít.


A pehelysúlyú bajnok szombaton sikeresen megvédte övét a Bellator 286 főmérkőzésén. Freire egyhangú pontozással győzte le Borics Ádámot. De annak ellenére, hogy Freire egyértelmű győztestesként távozott, némi kritika érte őt az arénában.

Az eseményen a szurkolók kifütyülték és többet követeltek Pitbulltól. Freire tisztában volt a közönség elégedetlenségével, de nem törődött vele.

„Az emberek néha olyan utcai harcot akarnak látni, mint, amit AJ McKee és Spike cisnált. Ami elképesztő, de olyan, mint egy kocsmai verekedés. Egy technikás harcos vagyok. A megfelelő pillanatban elintézem az ellenfelemet. Nem fogok olyan hibát elkövetni, hogy elfáradok, mint egy utcai harcban. Profi vagyok, és nem foglalkozom ezzel. Csak azt mondtam mindenkinek, hogy nn vagyok a kib*szott bajnok. A GOAT. Mindenki b***jon meg! Nem érdekel az ilyesmi reakció” - mondta Freire a Bellator 286 mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a riportereknek.

A 35 éves bunyóst nem csak a szombat esti közönség reakciója nem zavarta, de arra is figyelmezteti az embereket, hogy a jövőben ne számítsanak arra, hogy a közönségnek fog kedveskedni. Freire minden eszközzel meg akarja védeni az övét.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép és fotók: Bellator / Facebook

Videók