Pereira figyelmezteti Israel Adesanyát: A negyedik nyíl a mellkasodban fog landolni

„A meccsnek vége lesz.”


A UFC középsúlyú bajnoka, Alex Pereira azt tervezi, hogy minden kétséget eloszlat a jövő hónapban, a UFC 287-en megrendezésre kerülő bajnoki visszavágóján az ősrivális Israel Adesanya ellen, és elmagyarázza, hogyan fogja legyőzni az utóbbit negyedszer is.

A tervek szerint a jövő hónapban a floridai Miamiban tér vissza az Octagonba - Pereira a UFC 287-n Adesanya ellen fog harcolni, és megpróbálja megtartani középsúlyú címét, amelyet még tavaly novemberben nyert meg.

A Dana White vezette promóció zászlaja alatt mindössze négy mérkőzésen belül a csúcsra ért Pereira, a korábbi két kategóriás GLORY Kickbox bajnok, az Andreas Michailidis, Bruno Silva és Sean Strickland felett aratott hármas győzelmét követően érdemelte ki az Adesanya elleni címmérkőzést. A Madison Square Gardenben Pereira pusztító módon, egy ötödik menetben elért TKO győzelemmel nyert Adesanya ellen - ezzel megszerezve a vitathatatlan középsúlyú koronát.

A közösségi médiában közzétett promóciós videóban Adesanya ragaszkodik ahhoz, hogy "a meccsnek még nincs vége" közte és a Sao Pauló-i harcos között, Pereira azonban másképp gondolja.

„A negyedik nyíl a mellkasodban landol. Tehát a meccsnek vége lesz” - kommentálta Alex Pereira.

Borítókép: Getty Images

Videók