Paul Logan keményen beszólt Mayweathernek, amiért nem írta még alá a szerződést

Logan szerint azért nem ütötték még nyélbe az üzletet, mert Mayweather a saját nevét se tudja leírni.


A YouTube sztárja, Logan Paul szerint Floyd Mayweather azért nem írta még alá kettejük bemutató mérkőzésének szerződését, mert a saját nevét se tudja leírni.

A nemzetközi szaksajtóban megjelent, hogy az 50-0-s mérleggel visszavonult profibox legenda, Floyd Mayweather Jr. szerződést írt alá egy Paul Logan elleni bemutató mérkőzésre. Nos, ez még nem történt meg, éppen ezért Logan sürgetné Mayweathert.

A 25 éves amerikai híresség egy videót töltött fel az Instagram-oldalára, amelyben egy bokszzsák püffölése közben sértegeti a legendás ökölvívót, és magyarázatot is talált arra, miért nem egyezett még bele üzletbe Mayweather.

"Hé Floyd, tudom, hogy már egy ideje nálad van a szerződés." - kezdte Paul. "Először azt hittem, azért nem írtad még alá, mert félsz, hogy egy ütés tönkretenné az örökségedet. De most úgy érzem, talán azért nem írtad alá, mert nem tudod, hogyan kell leírni a neved. Ne aggódj bajnok, segítek. Nézd meg mit csináltam neked. Erről puskázhatsz." - tette hozzá, majd megmutatta a falra felbetűzött nevet.


"Ez a neved. Floyd Mayweather. Nagyon egyszerű, egy F-vel kezdődik. Írd alá a k*rva szerződést Floyd."

Nyilvánvalóan erős szavak ezek Logan Paultól. Egy YouTubertől, aki ugyan korábban már bokszolt profi ökölvívó mérkőzésen, viszont nyernie nem sikerült. Ráadásul azt az alacsony színvonalú meccset a KSI nevű, hasonló tevékenységet folytató sztár ellen vívta.Amint arról korábban már beszámoltunk, a legutóbb 2017-ben bokszoló amerikai Floyd Mayweather a jövő év elején ismét ringbe lép - méghozzá Tokióban.

Az öt különböző súlycsoportban is világbajnoki címet nyerő bokszoló az elmúlt években mindössze kétszer lépett a kötelek közé. A profi ökölvívástól veretlenül visszavonult amerikai sportoló 2017 augusztusában Conor McGregort győzte le, 2018-ban pedig mindössze egy menetre volt szüksége ahhoz, hogy kiüsse a japán kickboxost, Tenshin Nasukawát.


Mayweather szerint Logan Paul ugyanolyan bánásmódban részesülhet, mint Nasukawa, ugyanis elmondása szerint nem fog kesztyűskézzel bánni az internetes sztárral.

"Ezek a YouTube-p*csák jobban tennék, ha inkább Barbie babával játszanának, mert én gyereknek való játék vagyok." - mondta Mayweather.

"Három évvel ezelőtt egy UFC-s harcos kimondta a nevemet, szájkosarat kellett tennem arra a k*rvára. Paul Logan ugyanebben a bánásmódban fog részesülni."

Paul Logan ezzel a videóval alighanem meghúzta az oroszlán bajszát. Kétségtelen, hogy anyagilag előnyös lehet ez az üzlet, azonban gyanítjuk, hogy leginkább Paul arca fogja bánni amennyiben valóban ringbe lép a két sztár

Forrás: rt.com

Kép: Instagram/loganpaul/floydmayweather

Videók