Patricio Freire: ha AJ McKee trilógia harcot akar, annak pehelysúlyban kell lennie

McKee pedig már nem gondol a pehelysúlyra. Szabad az út Borics Ádám előtt.


Nyolc hónapos szünet után Patricio Freire visszakapta a pehelysúlyú övet AJ McKee-től, de nem tervezi, hogy a közeljövőben újra lemond róla.

2021 júliusában Patricio Freire elvesztette pehelysúlyú bajnoki címét AJ McKee ellen. Nemrégiben pedig Freire bosszút állt Mckee-n, és egyhangú pontozással visszaszerezte a bajnoki övet a Bellator 277-en.

A küzdelem utáni sajtótájékoztatóján Patricio Freire így fogalmazott.

„Az MMA kemény sport. Normális, ha néha legyőznek, nem szeretem, senki sem szereti. Hazamentem, keményebben és okosabban edzettem, majd visszatértem. Ennyi.”

Mivel a Patricio Freire és AJ McKee közötti rivalizálás döntetlenre áll, sokan azt feltételezték, hogy a következő lépés a trilógia harc lesz. McKee azonban kijelentette, hogy csak akkor fontolna meg egy harmadik meccset Freire ellen, ha az könnyűsúlyban lenne, mivel már csak abban a súlycsoportban szeretne harcolni.

„Kemény harcos, nagyon ügyes, de a király itt van. A pehelysúlyú súlycsoport az én helyem. Küzdöttem már korábban könnyűsúlyban, a bátyámnál van jelenleg az öv, így nem érdekem felmenni. Ha AJ újra meg akar velem küzdeni, pehelysúlyban kell megtörténnie.”

Image

Bár vannak olyan harcosok, mint Borics Ádám, aki alig várja, hogy címmérkőzést kapjon, illetve McKee korábbi csapattársa, Aaron Pico, akikkel megküzdhet Freire, ő egy keresztpromóciós mérkőzésre szólított fel a UFC főnökét. Alexander Volkanovskit akarja.

„Ha Dana White is akarja, eresszük össze a két promóció bajnokát. Ez a célom. De nem érdekel ki a következő, legyőzök bárkit.”

Image

 

Forrás: lowkickmma.com
Borítókép: Bellator MMA / Twitter

Videók