Pacquiao: McGregor alábecsülte Poiriert

Az ír már egyszer legyőzte Dustint, ezért elbízta volna magát McGregor?


Manny Pacquiao úgy véli, hogy Dustin Poirier azért is győzhetett Conor McGregor ellen, mert az ír ketrecharcos alábecsülte ellenfelét, miután 2014-ben egyszer már legyőzte.


Fotó: Chris Hyde/Getty Images

McGregor volt az esélyesebb a találkozót megelőzően, de a UFC kiszámíthatatlan. Az első menetben még nagyjából érvényesült is Conor akarata, de Poirier nem tört meg, s végül kiütötte ellenfelét a második menetben.

„A vereség a játék része. A sportban vannak győztesek és vesztesek, ennyi. Már nem a vereség a lényeg, hanem hogy hogyan éli túl ezt a nehéz időszakot az életében. McGregor már korábban legyőzte riválisát, és azt hiszem, most alábecsülte őt.”

Sport365.hu - Vége! Dustin Poirier TKO-val nyert Conor McGregor ellen!

Kezdetét vette a UFC 257 gála, ahol öt igen csak jónak ígérkező mérkőzést láthattunk a kártyán. McGregor 12 hónap után tért vissza az Octagonba egy régi riválisa, Poirier ellen, akit 2014-ben egyszer már legyőzött az első menetben az ír. Fotó: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images A hölgyek szalmasúlyú súlycsoportjában Rodriguez a nyolcadik a ranglistán, míg Ribas a tizedik.

Forrás: marca.com
Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC

Videók