Őrültség lenne már novemberben szorítóba lépnie ekkora pofon után

Frank Warren szerint Dillian Whyte jobban jár, ha még pihen egy kicsit a visszavágó előtt.


Frank Warren azt mondta a talksSPORT-nak, hogy Dillian Whyte számára nem ajánlatos ilyen gyorsan visszatérnie Alexander Povetkin ellen.

Az orosz Alekszandr Povetkin kiütéssel nyerte szombat esti összecsapását a brit Dillian Whyte ellen, sikerével pedig jogot szerzett a WBC (Boksz Világtanács) nehézsúlyú világbajnokának kihívására. A brit „Body Snatcher” azonban máris aktiválni szeretné szerződésében a záradékot a visszavágóra.

Sport365.hu - Brutális KO-val győzött Povetkin - Videó

Az orosz Alekszandr Povetkin kiütéssel nyerte szombat esti összecsapását a brit Dillian Whyte ellen, sikerével pedig jogot szerzett a WBC (Boksz Világtanács) nehézsúlyú világbajnokának kihívására. Az angliai Brentwoodban a szabad ég alatt, a koronavírus-járvány miatt nézők nélkül megrendezett mérkőzésen a 40 éves Povetkin annak ellenére diadalmaskodni tudott nyolc esztendővel fiatalabb riválisa felett, hogy 13 kilóval kisebb súllyal mérlegelt, és a fogadóirodák is jóval kevesebb esélyt adtak neki.

Warren, aki a Tyson Fury-t és Daniel Dubois-t képviseli, aggodalmának adott hangot, miután meghallotta Eddie Hearn szavait, amelyek szerint a második összecsapást mindössze három hónapon belül már megrendeznék.

"Kicsit meglepett, hogy novemberben már megpróbálják megszervezni a visszavágót. A Brit Boksz-ellenőrző Testület legalább 28-30 napot javasol, mielőtt visszatérhet az edzőterembe és folytathatja a felkészülést. De amikor nagy kiütéssel végződik egy párharc, akor ezt néha meghosszabbítjá 45 napra is. Őrültség lenne szerintem már novemberben összecsapniuk."


Fotó: BoxingNews/Twitter

"Biztos vagyok benne, hogy Dillian már holnap harcolna, azonban a körülötte lévőknek védenie kellene őt, és gondoskodnia arról, hogy ez ne történhessen meg."

Hearn számára azért lenne fontos nagyon gyorsan lezajlania ennek a bizonyos visszavágónak, hogy a Tyson Fury és Deontay Wilder triológia előtt már mgelegyen a kihívó. A WBC nehézsúlyú világbajnoki övének jelenlegi birtokosa a brit Fury, aki címét decemberben teszi kockára, amikor is visszavágó mérkőzésen találkozik a titulustól általa februárban megfosztott amerikai Wilderrel.

Forrás: talksport.com
Borítókép: BoxingNews/Twitter

Videók