Óriási bajba kerülhet Makhachev: két év eltiltás és címfosztás

A menedzser, Ali Abdelaziz is hozzá akarta szólni a vitához, de nem segített Islamnak. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


A UFC 284 és különösen a címmérkőzés Islam Makhachev és Alexander Volkanovski között az elmúlt napokban nem annyira arról szól, hogy milyen remek küzdelmet kaptunk, hanem arról, hogy az orosz bunyós esetleg megszegte a szabályokat.

Dan Hooker ugyanis nyilvánosan kijelentette, hogy Makhachev csaló, mert infúziót kapott a mérkőzés előtt, ami kiváltotta az egyéb, egyre jobban összekuszálódó eseményeket. Sőt, az ellentmondásos menedzser, Ali Abdelaziz is hozzá akarta szólni a vitához, de nem segített Islamnak.

„Azoknak az idiótáknak, akik folyton ezt hozzák fel, szeretném elmondani, hogy a UFC bunyósok könnyedén be tudnak adni 2-3 liter infúziót, ha azt egy profi csinálja. Jövő héten mindenkit leleplezek. Mert Islam Makhachev az egyértelmű P4P number one" - tweetelte Abdelaziz, de azonnal törölte a posztját, mert valószínűleg rájött, hogy milyen hülye volt. A rajongóknak azonban sikerült elmenteniük az üzenetét, így az még mindig kering a közösségi médiában.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Getty Images

Videók