Október 16-án jöhet a Haney-Kambosos visszavágó

Devin Haney hamarosan visszatérhet Ausztráliába, hogy megvédje négy könnyűsúlyú bajnoki címét egy visszavágó keretein belül, George Kambosos ellen.


Az uncia.info írását változtatás nélkül közöljük.

A BoxingScene.com-nak több forrás is megerősítette, hogy Haney és a korábbi bajnok George Kambosos Jr. visszavágóját október 16-án rendezik Melbourne-ben. Az ESPN élőben közvetíti a Haney-Kambosos visszavágót október 15-én este az Egyesült Államokban.

Alig négy hónapon belül a második könnyűsúlyú címmérkőzésüket a Rod Laver Stadionban rendezik, amely elsősorban az Australian Open tenisztorna egyik helyszíneként ismert. A behúzható tetővel rendelkező Rod Laver Stadionnak 16 000 és 17 000 bokszrajongót kell befogadnia. Első küzdelmük, amelyet Haney egyhangú pontozással megnyert június 5-én, 41129 fős tömeget vonzott a melbourne-i Marvel Stadionba.

A 23 éves Haney még az első mérkőzés előtt aláírta azt, miszerint amennyiben nyer, kötelező visszavágót biztosítania Ausztráliában Kambososnak. A sikerre éhes Haney elfogadott minden követelést, mert nem akarta, hogy bármi megakadályozza a korábbi bajnokot abban, hogy esélyt adjon neki, hogy vitathatatlan könnyűsúlyú bajnok legyen. Az oaklandi származású ökölvívó a múlt hónapban megvédte a könnyűsúlyú WBC címét, és elnyerte Kambosos IBF, WBA és WBO öveit.

Borítókép és fotók: Darrian Traynor/Getty Images

Videók