Nate Diaz: A UFC ismét megpróbálja visszahozni McGregort a halálból

Valaki elégedetlen azzal, ahogy az ír ketrecharcossal bánnak.


Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy Conor McGregor visszavágót kap Dustin Poirier ellen, annak ellenére, hogy az ír harcos meggyőző vereséget szenvedett Poirier elleni utolsó meccsén. Nate Diaz úgy véli, hogy Conor kiváltságos bánásmódban részesül, hiszen ismét fel akarják támasztani őt a sírból.

Sport365.hu - Vége! Dustin Poirier TKO-val nyert Conor McGregor ellen!

Kezdetét vette a UFC 257 gála, ahol öt igen csak jónak ígérkező mérkőzést láthattunk a kártyán. McGregor 12 hónap után tért vissza az Octagonba egy régi riválisa, Poirier ellen, akit 2014-ben egyszer már legyőzött az első menetben az ír. Fotó: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images A hölgyek szalmasúlyú súlycsoportjában Rodriguez a nyolcadik a ranglistán, míg Ribas a tizedik.

„McGregort ismét megpróbálják visszahozni a halálból. Ezt csinálják, és csak bizonyos emberekkel bánnak így. Tizenkétszer veszítettem, én egyszer sem kaptam ilyen bánásmódot utánuk. Ráadásul a vereségek 95 százaléka olyan döntéseknek tudható be, amelyekkel nem értek egyet. A harcok többségét igazából megnyertem. Én miért nem kaptam ilyen visszavágókra lehetőséget? Tudod, ez a fickó veszített ellenem, majd rögtön visszavágót kapott, aztán Khabib Nurmagomedov megöli, és már ott próbálták neki megszervezni a visszatérést. Azt mondták, hogy Poirier ellen ha nyer, akkor megkapja a visszavágót Khabibbal, de veszített, és most már megint egy visszavágóról beszélnek.”

Sport365.hu - Conor McGregor jövője

A UFC 257 gálán Conor McGregor 12 hónap után tért vissza az Octagonba egy régi riválisa, Poirier ellen, akit 2014-ben egyszer már legyőzött az első menetben az ír. Az Abu-Dzabiban, 2600 néző előtt rendezett gálán a 32 éves McGregor a második menetben egy jobbegyenestől padlót fogott, majd a rá záporozó ütések nyomán a mérkőzésvezető beszüntette az egyenlőtlen küzdelmet.

Sport365.hu - Nate Diaz: Khabib egy igazi p*nci

Khabib Nurmagomedov válasza a UFC-be való visszatérésbe attól függ, hogy mit produkál Conor McGregor és Dustin Poirier. Mindez sok bosszúságot hagyott maga után, különösen azokban a harcosokban, akik abban reménykedtek, hogy címért küzdhetnek, például Nate Diaz. Dana White elárulta, hogy Khabib visszatér, hogy megédje a címét, ha McGregor és Poirier valami nagyon extrát fog nyújtani.

Forrás: marca.com
Borítókép: Rey Del Rio/Getty Images

Videók