„Mit tud ő” – Dana White reagál Makhachev kritikájára

Megdőlhet a Conor McGregor által fenntartott rekord.


Dana White elhallgatta a UFC 284 rossz promóciójával kapcsolatos aggodalmakat, azt állítva, hogy az esemény PPV-rekordot fog dönteni és bekerül a sportág történelmébe.

A UFC elnöke nemrégiben válaszolt Islam Makhachev aggodalmaira, aki a szombat esti UFC 284-en a pehelysúly királya, Alexander Volkanovski ellen védi meg könnyűsúlyú címét. Khabib Nurmagomedov pártfogoltja nemrég felvetette, hogy többet is lehetett volna tenni a mérkőzés marketingjéért. A UFC főnöke úgy véli, hogy Makhachev megjegyzéseit kiragadták a szövegkörnyezetből, de mégis reagált a harcosai nyilvánvaló aggodalmaira, hogy a UFC 284-et alulpromózták.

„Beszéltem Islammal. Először is, ki készített vele interjút? Ki fordított neki? Úgy értem, a fickó beszél oroszul? Szerintem ki lett ragadva a szövegkörnyezetből ezt a mondat. Először is, ő Dagesztánban él. Mit tud arról, hogy mi folyik a küzdelem promóciója érdekében? Nem tud semmit. Ez mindne idők öt legnagyobb meccse között lesz. Az eseményre minden jegy elkelt, igaz? Ha Perthben jegyet akartál volna kapni, akkor sem tudtál volna jegyet szerezni” – mondta Dana White a Jim Rome-nak adott interjúban.

White a továbbiakban kifejtette, hogy a Makhachev vs Volkanovski mérkőzés az ausztrál történelem legjobban megvásárolt pay-per-view mérkőzése lesz, mielőtt kifejezte meggyőződését, hogy megdönti a jelenleg a UFC szupersztár Conor McGregor által tartott rekordot.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Getty Images

Videók