"Mike Tysonnak esélye sincs egy nehézsúlyú bokszoló ellen"

Eddie Hearn érdeklődését is felkeltette Mike Tyson visszatérése.


Eddie Hearn elismerte, hogy kapcsolatba léptek Mike Tysonnal, aki nemrégiben hatalmas szenzáció közepette bejelentette, hogy visszatér a boksz világába.

Sport365.hu - Mennyit keres Tyson? Dúsgazdag vagy szegény, mint a templom egere?

Ahogy arról már korábban írtunk, a legendás bokszoló visszatérhet a ringbe. Ezt bizonyítják azok a felvételek, amelyeket edzés közben készítettek róla. Sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon mi lehet a nagy visszatérés mögött? Anyagi okai vannak? Nos, erre próbálunk választ adni. Mike Tyson becslések szerint több mint 300 millió dollárt halmozott fel boksz karrierje során, de végül mindent elveszített.


A profi boksz korábbi nehézsúlyú világbajnoka, az 53 éves amerikai Mike Tyson úgy döntött, hogy visszatér a ringbe. A Matchroom Boxing vezetője, Hearn felfedte, hogy már felvették a kapcsolatot a legendás bokszolóval.


Fotó: Bradley Collyer/PA Images via Getty Images

Hearn azt nem árulta el, hogy milyen ajánlattal rukkolt elő, vagy hogy megegyeztek-e, de ez még további spekulációkat eredményez Tyson visszatérése kapcsán.

Bár a szurkolók izgatottan várják, hogy 15 év után visszatérjen a ringbe kedvencük, néhányan megkérdőjelezik, hogy ez a helyes döntés-e a karrierjét tekintve. A legendás Queensberry Promotions promótere, Frank Warren is elmondta a véleményét.


Fotó: David Cheskin - PA Images/PA Images via Getty Images

"Nem érdekel, ha Mike Tyson a következő tíz évben az edzőteremben tartózkodik, de akkor sincs már esélye egyetlen nehézsúlyú bokszoló ellen. Fogalmam sincs, hogy bárki engedélyezné a visszatérését, ha ez nem egy bemutató gálamérkőzés lenne. Láttam a rövid edzőklipjét, és csak annyit mondhatok, hogy a párna nem üt vissza. Ez egy rövid összevágott videó volt."

Sport365.hu - Mike Tyson ismét kiszabadítja a benne rejlő bestiát - Videó

Egy brutális videó került elő a legendás Mike Tysonról, aki 53 évesen visszatér a ringbe, most pedig megnézhetjük milyen elképesztő formában is edz ismét. Tyson profiként 1986 és 2005 között vívott 58 mérkőzéséből 50-et megnyert - 44-et KO-val -, és hatszor szenvedett vereséget.


Tyson azért akar megint bokszolni, hogy pénzt keressen hajléktalanok és kábítószerfüggők számára.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: Denise Truscello/WireImage

Videók