Mike Tyson kidobta barátnőjét, amiért megette az egyik galambját

Nem ez az első eset, hogy Tyson rosszul reagált arra, hogy valaki rosszul bánik az egyik tollas barátjával.


Mike Tyson egyszer azért dobta ki a barátnőjét, mert az megölte és megette az egyik szeretett galambját.

„Iron” Mike kisfiú kora óta rajong a galambokért, miközben kihívásokkal teli élete volt Brooklynban. Ám életében nem mindenki látja őket ugyanúgy, mint ő, az egykori nehézsúlyú világbajnok brutális történetet árul el volt párjáról.

Akkori barátnője megkérdőjelezte a galambokkal való kapcsolatát, és felkapott egyet és megfőzte. Tekintettel a galambokhoz fűződő kötelékére, Tyson nem volt hajlandó megenni, és innentől véget vetett a kapcsolatnak. Arra a kérdésre a Boomer and Carton rádióműsorban, hogy evett-e galambot, így válaszolt:

„Megpróbáltam. Randiztam ezzel a fiatal hölggyel, és azt mondta: "Nem tudom, miért repteted azokat az átkozott madarakat, meg kéne enned őket.” Megfőzte az egyik galambot egyszer, és elkezdte enni. Én pedig egyszerűen nem voltam rá képes. Nem volt helyes. Ezért gyorsan vége lett a kapcsolatunknak.”

Egyszerűen fogalmazva, nem szabad Tyson és a galambjai közé állni. Nem ez az első eset, hogy Tyson rosszul reagált arra, hogy valaki rosszul bánik az egyik tollas barátjával. Elárulta, fiatalkorában a bokszoló összeveszett egy zaklatóval, amikor provokálták azzal, hogy felkapták az egyik galambját, és puszta kézzel megölték.

„A srác letépte a fejét a galambomról. Ez volt az első dolog, amit életemben szerettem, a galambokat. Ez volt az első alkalom, hogy kiütöttem valakit. Kilenc éves korom óta imádom a galambokat. Ők voltak a menedékeim. Kövér voltam és csúnya. A gyerekek állandóan ugrattak. Az egyetlen örömöm a galambok voltak.”

Mike Tyson nagy szerelmese a galamboknak, és a múltban is veszekedett a haláluk miatt
Fotó: Kép: Birmingham Post and Mail

Egyszer padlóra küldött egy kukás embert, amikor egy ládát, amiben az elpusztult kedvenc galambja teste volt, egy zúzógépbe dobott.

„Egy reggel arra ébredtem, hogy kedvenc galambom, Julius elpusztult. Le voltam sújtva, és a ládáját fel akartam használni, hogy tiszteljem őt. Otthagytam a ládát, és elmentem, hogy szerezzek valamit, majd visszatértem, és azt láttam, hogy a kukás a ládát a darálóba dobta. Rohantam és jobb kézzel halántékon csaptam.”

Iron Mike gyerekkora óta szerette és gondozza a galambokat
Fotó: Birmingham Post and Mail

Forrás: mirror.co.uk
Borítókép: sportbible.com

Videók