Mike Tyson: Ezért én már börtönben lennék

Tyson nem érti, ezt, hogy úszta meg Deontay Wilder. - TOP2021: Ezt is sokan olvasták 2021-ben a Sport365-ön.


Mike Tysont teljesen megdöbbentették a felvételek, amin Deontay Wilder egy „zaklatót” megvert egy Los Angeles-i tornateremben, miután az interneten becsmérlő kommentekkel illette.

A „Bronz Bombázó” ma a bokszvilág egyik legnagyobb sztárjaként ismert, aki hamarosan ringbe lép Tyson Fury-val a világbajnoki címért. Mielőtt azonban bekerült volna a bokszvilág nagyjai közé, Wilder csak egy nehézsúlyú ökölvívó volt a sok közül.

2014-ben Wilder Los Angelesbe utazott, hogy megverje egy tornateremben Charlie Zelenoff internetes trollt, aki kihívta őt. A Malik Scott elleni győzelmét követően az amerikai elfogadta a kihívást, és megjelent a helyszínen. Wilder megérkezett az edzőterembe, és felszólította Zelenoffot, hogy írjon alá egy jogi felmentést, biztosítva, hogy nem pereli be.

Tyson a Hotboxin podcastjában az egykori nehézsúlyú világbajnok, Andy Ruiz Jr és az UFC korábbi bajnoka, Henry Ceeringo mellett nézte meg a felvételeket, és csodálkozott a látottakon.

„Láttam Deontay Wildert, és egy kis YouTubert. Az edzőteremben Wilder gyerekeiről és egyéb dolgairól beszélt, aki megjelent és jól megverte. Tényleg megtudta ezt csinálni anélkül, hogy letartóztatnák? Engem már elvittek volna a rendőrök! Börtönben is ültem hasonlóért….”


Forrás: talksport.com
Borítókép: Joe Scarnici/Getty Images for Triller

Videók