Michael Chandler szívesen harcolna Conor McGregor ellen

Az ír ketrecharcos lefújta a Dustin Poirier elleni meccset, de máris akad kihívója.


Michael Chandler jelenleg a Charles Oliveira elleni mérkőzésére összpontosít a megüresedett UFC könnyűsúlyú címért az UFC 262 május 15-i gáláján. Érdekesség, hogy „Iron” nemrég egy interjúban elmondta, hogy amennyiben sikerült győznie Charles Oliveira ellen, szívesen megmérkőzne még idén Conor McGregorral is. Ez a kívánság hamarabb teljesülhet, mint gondolná.

A Dustin Poirier elleni dührohamban a „The Notorious” kijelentette, hogy lemondja a „The Diamond” elleni párharcot, amelyet júlis 10-re terveztek a UFC 264-en. Mindez egy 500 000 dolláros adományhoz kapcsolódó konfliktus miatt. Nos, egészen sokáig így gondolta mindenki, majd április 14-én bejelentette a UFC hivatalosan is a mérkőzésüket.

„A bunyó lefújva, mással fogok harcolni” – írta twitteren McGregor.

Ez oda vezetett, hogy Chandler is beindult a közösségi felületén. A korábbi Bellator könnyűsúlyú bajnoka előbb szeretne megküzdeni Oliveirával, és ha már UFC bajnok, jöhet McGregor a UFC 264-en.

"Május 15. és július 10. ... foglalja le!"

Amennyiben Chandler tényleg bajnok lesz, biztosan képes lesz beleszólni a jövőjével kapcsolatos kérdésekbe, bár az a helyzet, hogy Poirier legyőzte McGregort, és lehet, hogy ő érdemelné meg a címmérkőzést.

Sport365.hu - Vége! Dustin Poirier TKO-val nyert Conor McGregor ellen!

Kezdetét vette a UFC 257 gála, ahol öt igen csak jónak ígérkező mérkőzést láthattunk a kártyán. McGregor 12 hónap után tért vissza az Octagonba egy régi riválisa, Poirier ellen, akit 2014-ben egyszer már legyőzött az első menetben az ír. Fotó: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images A hölgyek szalmasúlyú súlycsoportjában Rodriguez a nyolcadik a ranglistán, míg Ribas a tizedik.

Forrás: marca.com
Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC

Videók