Meglepő arcát mutatta Conor McGregor a visszatérése előtt

Ezúttal elmaradtak a csipkelődös beszólások.


Conor McGregor, ír ketrecharcos napokon belül újra oktagonba lép Dustin Poirier ellen. Ez már a második összecsapása lesz a két harcosnak. 2014-ben a UFC 178 elnevezésű gálán McGregor tudott nyerni. 

Poirier vissza akar vágni az akkor elszenvedett vereségért.

„Ez most nem a bosszúról szól. Hanem a jólétről, arról, hogy a családomat jó helyzetbe hozzam. A terv az, hogy minden szükséges eszközt bevetek, hogy legyőzzem Conor McGregort: Vérrel verejtékkel küzdök, hogy ismét a világbajnoki cím közelébe kerüljek. Úgy érzem, hogy elég érett és fejlett képességeim vannak ahhoz, hogy kihasználjam a megfelelő pillanatokat, és megragadjam az esélyeimet” – mondta Poirier.

UFC 257: Dustin Poirier vs. Conor McGregor 2 Press Conference | ESPN MMA

Order UFC 257 here on ESPN+ http://bit.ly/38Ywu8FWatch the UFC 257 press conference featuring Conor McGregor, Dustin Poirier, Michael Chandler, Dan Hooker an...

 

A UFC 257 gála előtti sajtótájékoztatón McGregor jóval szerényebb arcát mutatta, mint amit megszokhattunk tőle. Ezúttal nem zrikálta ellenfelét. Kijelentette, hogy tiszteli Poiriert mint ember és harcos egyaránt.

"Frusztráló volt a 40 másodperces győzelmem a Cowboy ellen. Jó lett volna több időt tölteni az oktagonban. Képes vagyok arra, hogy korán lezárom a Dustin elleni összecsapást, és ez valószínűleg így is lesz, de igazából egy jó, hosszú mérkőzést akarok." – nyilatkozta McGregor.

Sport365.hu - Dustin Poirier figyelmezteti Conor McGregort: Vér lesz

A UFC 257 egyik főszereplője, Dustin Poirier figyelmeztette Conor McGregort, hogy mindenáron le akarja őt győzni, kerüljön ez bármibe is. Fotó: Chris Unger/Zuffa LLC/Ethan Miller/Getty Images A mérkőzés előtti beszélgetések során McGregor ismét jósolt, miszerint 60 másodpercen belül kiüti majd Poiriert. „Ez most nem a bosszúról szól.

 

Borítókép: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

Videók