McGregor: nagyon izgatottan várom a visszatérést

Az ír ketrecharcos lelkesedik a feladatért.


A UFC elnöke, Dana White bejelentése óta először beszélt McGregor a kamerák előtt a Michael Chandler elleni közelgő mérkőzéséről, amelyre még idén sor kerül.

„Már nagyon várom. Jól érzem magam, energikus vagyok, készen állok. Gyorsabbak a magasrúgásaim, mint az ütéseim, szóval nagyon izgatottan várom a visszatérést” - mondta McGregor a Daily Mirrornak.

Bár a mérkőzés időpontja és helyszíne még nincs véglegesítve, a McGregor vs. Chandler harcra legkorábban 2023 utolsó negyedévében kerülhet sor. A két bunyós a "The Ultimate Fighter" 31. évadának edzője lesz, amelynek forgatása a napokban kezdődik.

A 34 éves McGregor nem harcolt azóta, hogy a Dustin Poirier elleni trilógiaharcban elszenvedett veresége során lábtörést szenvedett. Az elmúlt 19 hónapban McGregor a felépülésén dolgozott, miközben színészi debütálását forgatta az 1989-es "Road House" című film remake-jében, amelyben Jake Gyllenhaal oldalán játszik.

A 36 éves Chandler azóta szorgalmazza a McGregor elleni mérkőzést, hogy 2020 végén aláírt a promócióhoz. A novemberi UFC 281-es UFC-n elszenvedett Poirier elleni vereségéből szeretne majd győzelemmel visszatérni.

Borítókép: Getty Images

Videók