Már nem látott a bal szemével, Mike Perry brutális verést adott Eddie Alvareznek

Eddie Alvarez döntése után Mike Perry lett az "Erőszak Királya", aki kihívta Conor McGregort.


A korábbi UFC bajnok Eddie Alvarez lehet, hogy "Az Underground királya", de nem az "Erőszak királya". Ez a cím Mike Perryé.

Perry a szombat esti BKFC 56 főmérkőzésén bizonyította rátermettségét, mivel úgy tűrte Alvarez ütéseit, mintha nem lenne nagy ügy, miközben ütést ütés után osztott ki Alvarezre, akinek a sarka a második menet után megállította a küzdelmet. Gyors tempójú, brutális négy percet láthattunk Perry és Alvarez között. A 2. menet végeztével Alvarez szívhez szóló beszélgetést folytatott az embereivel, és úgy tűnt, hogy nem lát a bedagadt bal szemével. Anélkül, hogy az orvos megvizsgálta volna, Alvarez sarka úgy döntött, hogy ez elég volt.

Alvarez talán elkedvetlenedett attól, ahogy a küzdelem alakult. Minden erejével Perryt ütötte, ami úgy tűnt, nem zavarta meg az új "erőszak királyát".

„Dolgozom a fejmozgásomon, fejlődni akarok, de a legutóbbi meccs olyan könnyen ment, hogy csak egy igazi csatát akartam, így hagytam neki néhány ütést. Kié a küzdősport most? Az "Erőszak Királya" Platinum Mike Perry!"

Perry már 4-0-ra áll a BKFC-ben, miután győzött Julian Lane, Michael Page, Luke Rockhold és most Alvarez ellen. Mióta 2021-ben elhagyta a UFC-t, Perry a BKFC arcává vált. Ezt követően a UFC legnagyobb nevét hívta ki.

„Conor McGregor ellen egy remek harc lehetne. Most vertem meg valakit, akivel világbajnoki címért küzdött. De ki a nagyobb név nála? Nincs senki nagyobb Conor McGregornál, kivéve engem?"

Perry és McGregor még áprilisban tartott egy szembenézést, miután legyőzte Rockholdot. A BKFC elnöke, David Feldman azt mondta, hogy „álma” válna valóra, ha McGregornak lenne egy BKFC meccse.

Borítókép: Getty Images

Videók