Már a visszatéréséről tárgyal állíítólag a UFC-legenda

Georges St-Pierre egy hatalmas UFC-szuperharcra készül.


A UFC korábbi harcosa, Kenny Florian elárulta, hogy meglehetősen őrült híreket hallott a szenzációs St-Pierre visszatérése kapcsán.

Florian néhány fontos információt megosztott a St-Pierre és Khabib Nurmagomedov közötti esetleges szuperharcról. Az Anik és Florian podcast egyik epizódja alatt KenFlo azt állította, hogy egy "jól ismert edző" szerint a két UFC-legendát, akarják egymás ellen összehozni.

„A hétvégén elég őrült híreket hallottam. Nem mondom meg, hogy honnan származik az információ, de egy jól ismert edzőtől hallottam, aki láthatóan tudatában van a Khabib és Georges St-Pierre közötti hírekről. Állítólag erről a harcról folynak most a tárgyalások, és Georges talán pont erre készül jelenleg is. Úgy gondolom, hogy Khabib csak egy ilyen legenda miatt térne már csak vissza” - mondta Jon Anik, az UFC kommentátorának.

Sport365.hu - Elképesztő formában a UFC legendája - Képek

Az UFC legendája, Georges St-Pierre felkeltette az MMA rajongói érdeklődését, amikor felvételeket tett közzé elképesztő testalkatáról, amihez hozzátette, hogy 2021-ben egy nagy bejelentésre készül. Az MMA-legenda egy Instagram-bejegyzésben ezt írta: "Háromnapos vízböjt után mindig új embernek érzem magam. Kipróbáltatok már ilyesmit?" Annak ellenére, hogy GSP visszavonult, folyamatosan összefüggésbe hozzák egy szenzációs visszatéréssel, Khabib Nurmagomedov ellen.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók