Makhachev a mérkőzés utáni interjúban, mintha Conor McGregorra célzott volna

„Igazi kihívó ellen akarok harcolni, nem egy kamu ellen.”


Islam Makhachev a UFC 284 után úgy tűnt, hogy kiakadt Conor McGregorra azzal, hogy kijelentette, legközelebb csak egy "igazi kihívó" ellen fogja megvédeni a könnyűsúlyú övét.

A 31 éves Makhachev megállította a pehelysúlyú bajnok Alexander Volkanovski-t, aki az ausztráliai Perth-ben rendezett címmeccsükön egy súlycsoporttal feljebb lépve kettős bajnokká próbált válni. Öt menetes, oda-vissza küzdelem után a tengerentúlon Makhachev 48-47 48-47 és 49-46-os pontozással győzött, és ezzel először védte meg könnyűsúlyú bajnoki címét.

Amikor az övének következő kihívójáról kérdezték, Makhachev mintha McGregorra célzott volna a következő mondattal: „Igazi kihívó ellen akarok harcolni, nem egy kamu ellen. Megmutattam, miért vagyok az első számú, tetszik vagy nem tetszik, én vagyok a legjobb harcos a világon jelenleg.”

Az orosz azt is elismerte, hogy Volkanovski kemény kihívó: „Kemény ellenfél, szükségem volt egy ilyen meccsre, hiszen fejlődnöm kellett. Azt hittem, hogy könnyű lesz a földön, de ez a fickó sokat javult.”

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC a Getty Images

Videók