Krämer Peti: Élménybeszámoló, Tyson Fury, Las Vegas, Görbics Gábor

Kulcsszavak, amire a magyar bunyós választ ad az exkluzív interjúban.


Remekül állta a sarat múlt pénteken Krämer Péter profi ökölvívó Newcastleben, ahol szoros mérkőzésen 60–54-es pontozással kikapott a 22 éves angol Mark Dickinsontól. A magyar bunyós elfogadta a meghívásunkat, ahol jókedvű hangulatban beszélt az élményeiről és a jövőre néző terveiről.

Tavaly szeptemberben Péter kapott egy lehetőséget Angliában, ahol egy hatmenetes mérkőzésen pontozással sajnos kikapott Jack Flatley ellen. A vereség után úgy fogalmazott, a jövőre nézve biztató teljesítményt nyújtott, és megy tovább. Nos, nem hazudott, egészen Newcastle-ig ment tovább, ahol remek teljesítményt nyújtott, és nagyon megnehezítette a fiatal ellenfele dolgát. A pontozóbírók minden menetben 10-9 arányban az angolt hozták ki győztesnek, de Krämer egy percig sem szomorkodhat, hiszen remekült helytált.

Az interjúban sok érdekességre fény derül, mi köze van az ellenfelének Tyson Furyhoz, illetve hol szeretne legközelebb harcolni és melyik hely bakancslistás számára? Végre eldől a magyar bajnoki öv sorsa, Görbics Gábor felkészül?


Borítókép és képek: KramerPéter/Facebook

Videók