Klitschko jóslata Joshuáról beigazolódni látszik

2014-ben Wladimir Klitschkóval sparringolt Anthony Joshua.


2017-ben a Wembley Stadionban összecsapott Wladimir Klitschko és Anthony Joshua, ahol utóbbi nyert.

2014-ben azonban már találkoztak egymás ellen, amikor is Wladimir Kubrat Pulev ellen készült, és felkérte Joshuát, hogy segítsen nekia felkészülésben. A brit szakmai karrierjének korai szakaszában volt, felhasználta ellenfele tapasztalatát, hogy ismereteket szerezzen, hogy egy nehézsúlyú világbajnok hogy végzi az edzést. Klitschko akkori jóslata azonban beigazolódni látszik.

"Ha továbbra is azt csinálja, amit csinál, akkor biztosan bajnok lesz. Elképesztő potenciállal rendelkezik. Tanulnia kell, de eljön az ő ideje. Megvan a mérete és a súlya is, olyan a testfelépítése, mint egy modern profi harcosé. Jó technikával és jó amatőr háttérrel rendelkezik, ami fontos. Olimpiai bajnok, de ettől nem szállt el. Nagyon szerény. Tanulni akar, nagyon sokat kérdez, nyitott minden tanácsra. Élveztem a közös munkát vele."


Fotó: talksport.com

Majd Joshua is értékelte a közös munkát.

"Évek óta bajnok, egy saját ligában bokszol. Nagyon sokat kell dolgoznom, hogy oda érjek, ahol Wladimir Klitschko van. Látom, hogy potenciálisan ott lehetek, de azért, hogy ezt meg is valósítsam még rengeteget kell dolgoznom. Úgy érzem, elég tehetséges vagyok ahhoz, hogy világbajnok legyek."

Sport365.hu - Joshua élete formájában - Ijesztő testalkata mindent elárul

Majdnem egy év telt el azóta, hogy Joshua legutóbb harcolt - Szaúd-Arábiában, ahol visszaszerezte címeit Andy Ruiz Jr-től. Lehet, hogy AJ már régóta nem lépett ringbe, de kétségtelen, hogy a 31 éves ökölvívó a szabadidejében is nagy hangsúlyt fektetett az edzésekre.

Forrás: talksport.com
Borítókép: talksport.com

Videók