Kiss, Fehér és Baracsi teljesített megfelelően a kapitány szerint

Bertók reményét fejezte ki, hogy az alsóbb súlycsoportokban ringbe lépő válogatott kerettagok pénteken meggyőzőbb teljesítményt nyújtanak.


A válogatott kerettagok közül három versenyző teljesítményével volt elégedett Bertók Róbert szövetségi kapitány a 98. Papp László férfi amatőr ökölvívó országos bajnokság második napján, Győrben.

A szakember az MTI-nek elmondta, hogy csütörtökön a nehézsúlyú (92 kg) Baracsi Dániel, valamint a szupernehézsúlyú (+92 kg) Kiss Levente és Fehér Koppány hozta azt, amit várt tőlük. Bertók reményét fejezte ki, hogy az alsóbb súlycsoportokban ringbe lépő válogatott kerettagok pénteken meggyőzőbb teljesítményt nyújtanak.

A csütörtöki programban 19 mérkőzést rendeztek, de például 63,5 kg-ban Kovács Richárd egyből, mérkőzés nélkül döntőbe jutott, mert ellenfele nem állt ki. Pénteken 14 órától az elődöntőkkel folytatódik a program az Olimpiai Sportparkban, a döntőket pedig szombaton 15 órától rendezik.

Az ob-ra 46 klub 101 sportolója nevezett. Az összecsapások a koronavírus-járvány negyedik hulláma miatt zárt kapuk mögött zajlanak. A versenyzőknek a ringen és a bemelegítőtermen kívül kötelező a maszkviselés, míg az edzőknek a ringsarokban is hordaniuk kell a maszkot.

Borítókép/Fotók: boxing.hu

Videók