Khabib visszatérne edzőként: Már jelölt is van

Pár nappal ezelőtt erősítette meg Dana White a hírt, miszerint Khabib Nurmagomedov visszavonult. TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365 oldalon.


Pár nappal azután, hogy hivatalossá vált Khabib Nurmagomedov visszavonulása a UFC-ből, máris itt egy újabb hír a visszatéréséről, mint edző. Ezt megerősítette leendő lehetséges tanítványa, korábbi edzőpartnere, Luke Rockhold.

"Most edzői szerepet szeretne betölteni a stábomban. Fontos része akar lenni a visszatérésemnek" - mondta Luke.

Sport365.hu - Vége: Dana White megerősíti Khabib visszavonulását

Október 29-én Khabib Nurmagomedov győzött Justin Gaethje ellen, majd rögtön be is jelentette visszavonulását, amikor is a ketrec közepén letette a kesztyűjét. Az orosz harcos elvesztette édesapját és edzőjét a koronavírus járvány idején, és a nyolcszögben azt mondta: "Megígértem édesanyámnak, hogy ez lesz az utolsó harcom. Ha szavamat adom, akkor azt be is tartom.

Rockhold 2019 júliusa óta nem küzdött, legutóbb Jan Bachowicz ellen harcolt, ahol vereséget szenvedett. A 36 éves harcosnak akkor vállproblémái voltak, amely megakadályozta őt a harcban. Bár a Rockhold szerint nem hozott hivatalos döntést Khabib ajánlatával kapcsolatban, fontolgatja. Addig azt tervezi, hogy elmegy Las Vegasba, hogy Nurmagomedovval egy hétig edzen, és később döntést hoz.

Luke meg van győződve arról, hogy Khabib ugyanolyan jó edző lesz, mint harcos. "Az Év edzője akar lenni! Ezt akarja."

Forrás: marca.com
Borítókép: Brandon Magnus/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Videók