Khabib: Pár hét múlva Danával megvitatjuk az összes kérdést

Nem hazudik, rengeteg ajánlatot kap, hogy visszatérjen.


Khabib Nurmagomedov sokat emlegetett találkozója Dana White-al január elején fog megtörténni, de legfrissebb hírek szerint igen kevés esély van arra, hogy visszatér a ketrecbe.

"Dana és én kapcsolatban állunk és nem beszéltünk az öv megüresedéséről. Ez azért van, mert azt akarják, hogy folytassam. Ez egyértelmű. Kilenc éve űzöm ezt, és még nem veszítettem. Van egy remek történetem, egy nagy rajongói köröm. Nem hibáztatom őket, és érthető a vágyuk. Feltételeket és ellenfeleket kínálnak, de nehéz olyan harcost mondani, aki érdekelne, hiszen a top 10 felét idő előtt kivégeztem. És igen, ismétlem: vannak feltételek és ajánlatok. Pár hét múlva Danával megvitatjuk az összes kérdést."

Sport365.hu - Khabib Nurmagomedov megnevezte a visszatérése árát

Khabib Nurmagomedov, az UFC könnyűsúlyú bajnoka, aki októberben jelentette be visszavonulását, arra utalt, hogy 100 millió dollárért már elgondolkozna a visszatérésen. A 32 éves harcos 29 MMA-győzelmet aratott és hatalmas meglepetésre a Justin Gaethje elleni küzdelem után bejelentette visszavonulását. Ígéretet tett édesanyjának apja halála után, de elismerte, hogy folynak beszélgetések a pénzről.

Nurmagomedov még ennél is tovább ment, és azt sugallta, hogy nem tér vissza, amikor kijelentette, hogy Conor McGregor és Dustin Poirier januárbeli UFC 257-es visszavágójának győztese lesz az új könnyűsúlyú bajnok.

"A három legjobb harcos jelenleg? Poirier, McGregor és Makhachev. Az övemet a Dustin és Conor mérkőzés nyertese veszi át."

Azok számára azonban, akik továbbra is reménykednek abban, hogy visszatér Khabib, akkor is bizakodhatnak, ha elhagyja a címet, majd Georges St.Pierre-vel megegyezhet egy korszakos, vagy középsúlyú szuperharcban.

Forrás: mmainsight.com
Borítókép: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Videók