Khabib Nurmagomedov visszatér a UFC-hez, ha...

Az édesanyján múlik minden.


Khabib Nurmagomedov egy feltétellel térne csak vissza a kevert harcművészetek (MMA) legismertebb szervezetéhez, a UFC-be, ha anyja áldását adná rá.

A korábbi UFC könnyűsúlyú bajnok októberben tette le a kesztyűt, Nurmagomedov a második menetben földre vitte kihívóját, az amerikai Justin Gaethje-t, és kedvenc fojtásfogását alkalmazva nyert, 29. mérkőzésén a 29. győzelmét aratva a UFC 254-en.

Sport365.hu - Khabib Nurmagomedov: Hamarosan találkozunk Dana

A veretlen orosz a legutóbbi küzdelmét megnyerte az amerikai Justin Gaethjet ellen, majd a harc után bejelentette visszavonulását - tökéletes 29-0-s mérleggel. A könnyűsúlyú ütközetben Nurmagomedov a második menetben földre vitte kihívóját, az amerikai Justin Gaethje-t, és kedvenc fojtásfogását alkalmazva nyert, 29. mérkőzésén a 29. győzelmét aratva.

Apja, Abdulmanap még júliusban hunyt el, és a „The Eagle” azt mondta, hogy nem szeretné folytatni a harcot, és megígérte édesanyjának, hogy a Gaethje-harc lesz az utolsó. De nemrégiben részt vett egy sajtótájékotatón, és kiderült, hogy a ő még igenis gondolkozik a visszatérésen, de csak akkor történhetne ez meg, ha anyja beleegyezne.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók